Stiri

Bridgestone este partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018.

De 30 ianuarie 2018No Comments

Bridgestone, cea mai mare companie de anvelope si produse din cauciuc din lume, este pe cale sa materializeze cu succes rolul de partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018. Prin pozitia sa de Partener Olimpic Oficial, Bridgestone contribuie in Coreea de Sud cu o varietate de produse, suport pentru atleti si initiative in educatia sportiva.

In cadrul Jocurilor Olimpice, Bridgestone furnizeaza anvelope de iarna pentru vehiculele Comitetului Olimpic International (IOC) din cadrul flotei olimpice si sprijina echipa Bridgestone – un registru global de sperante olimpice si paralimpice care doresc sa concureze la PyeongChang. De asemenea, Bridgestone sprijina si Programul Educational PyeongChang 2018 ce incurajeaza Jocurile Olimpice sa ofere un impact pozitiv si viabil pentru tara gazda. Prin sustinerea marketing-ului din tara gazda, se intentioneaza propagarea mesajul olimpic „Chase Your Dream” catre toti participantii si fanii jocurilor.

„Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang 2018 sunt pe cale sa inceapa, iar compania Bridgestone este mandra sa isi sustina angajamentul fata de Miscarea Olimpica si fata de cei mai mari sportivi din lume. Bridgestone si-a propus sa imbunatateasca modul in care oamenii se misca, concureaza, traiesc, lucreaza, prin sustinerea campaniei „Modul nostru de a spijini”, a declarat Asahiko Nishiyama, vicepresedinte executiv si director executiv al Bridgestone Corporation.” Acest parteneriat marcheaza un alt pas important in consolidarea globala a marcii Bridgestone. Asteptam cu nerabdare sa demonstram perfomanta, atat prin intermediul produselor si serviciilor noastre de inalta calitate, cat si prin implicarea celor 143.000 de colegi ai echipei Bridgestone din intreaga lume, odata cu transmiterea mesajului „Chase Your Dream”. Speram ca acest mesaj sa incurajeze oamenii din intreaga lume sa persevereze in cautarea visurilor lor.

Anvelopele de iarna Bridgestone Blizzak pe Flota Comitetului Olimpic International (IOC)

Ca furnizor oficial de anvelope a Jocurilor Olimpice, Bridgestone va pune la dispozitie anvelopele sale de iarna Blizzak vehiculelor Comitetului Olimpic International (IOC) din flota olimpica oficiala. Anvelopele reprezinta o caracteristica importanta a sigurantei vehiculelor, de aceea este absolut necesar sa se foloseasca cea mai buna anvelopa pentru conditii de condus. Blizzak a fost proiectata folosindu-se compusi de cauciuc specializati, care raman flexibili la scaderea temperaturii. Aceasta anvelopa de iarna – Bridgestone Blizzak – asigura o tractiune sporita in conditii de zapada, ploaie sau gheata, oferind jucatorilor olimpici un control maxim in timp ce strabat PyeongChang.

Campania „Chase Your Dream” din Coreea de Sud

Prin mesajul olimpic global, intitulat „Chase Your Dream”, Bridgestone isi doreste sa aprinda spiritul olimpic in moduri in care ar putea sa ii incurajeze pe oamenii din intreaga lume sa treaca peste adversitati si sa persevereze in realizarea obiectivelor lor. In tara gazda, acest mesaj va fi vizibil de la Aeroportul Incheon, pe tot parcursul Seulului si in apropierea locurilor din PyeongChang 2018, pentru a ajuta la intampinarea fanilor, voluntarilor si presei olimpice care sosesc in Coreea de Sud. Branding-ul Bridgestone si reclama video „Chase Your Dream” vor fi prezente in toata Coreea de Sud, precum si reclamele pe proprietati digitale, cum ar fi Olympic Channel.

Sprijin pentru echipa Bridgestone

Sportivii sunt principala forta ce conduce Jocurile Olimpice si reprezinta inima Miscarii Olimpice. Acestia sunt, de asemenea, si clienti Bridgestone, care calatoresc nenumarate ore pe drum, zi de zi, spre cursurile de formare si de competitie, indiferent de distanta sau de conditiile meteorologice. Compania sprijina cu mandrie mai mult de 100 de sportivi din intreaga lume care sunt totodata si membri ai echipei Bridgestone. Aceasta lista cuprinde mai mult de 50 de eroi olimpici si paralimpici dar si noi sperante din 10 tari care manifesta mesajul companiei „Chase Your Dream” si lucreaza ca ambasadori ai atletilor in raport cu activitatile Bridgestone.

Printre ambasadorii Bridgestone ce se pregatesc in prezent pentru a concura la Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna PyeongChang 2018 se regasesc: Nathan Chen (SUA, patinaj), Maciej Kot (Polonia, sarituri de schi), Elana Meyers Taylor (SUA, bob), Amy Purdy (SUA, para-snowboarding), Evan Strong (SUA, para-snowboarding) si Pierre Vaultier (Franta, snowboard). Bridgestone sustine si echipa japoneza de hochei pe gheata, numita Smile Japan, care include si un angajat al Bridgestone pe lista sa.

Scriem istorie in Coreea de Sud

In decembrie, Bridgestone a anuntat un parteneriat cu Comitetul de Organizare al PyeongChang pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice din 2018 (POCOG) pentru a sprijini Programul de Educatie PyeongChang 2018. Sprijinul companiei a permis programului educational oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna sa-si extinda accesul la un nou grup de studenti – copiii din orfelinatul Shin Mang Won. Duminica, 3 decembrie, Bridgestone si POCOG au gazduit la orfelinat „Ziua PyeongChang”, zi in care copiii au experimentat sporturi olimpice si au invatat despre valorile olimpice precum prietenia, excelenta si respectul. In ianuarie, compania gazduieste un grup din Shin Mang Won, atunci cand Torta olimpica va trece prin Seul.

Un angajament pentru regiune

Bridgestone are mai mult de 65.000 de colegi si 104 de locatii in Asia care supravegheaza operatiunile si furnizeaza produse in intreaga regiune. Bridgestone Tire Sales Coreea, Ltd. (BSTK) activeaza cu mandrie in Coreea de Sud din 2001. Cu sediul central la Tokyo, Bridgestone Corporation are peste 143.000 de angajati la nivel global care furnizeaza o gama larga de anvelope inovatoare in 150 de natiuni si teritorii din intreaga lume.

Suport dedicat pentru Miscarea Olimpica

In plus fata de sprijinul companiei oferit Jocurilor Olimpice ca partener olimpic mondial, Bridgestone a devenit primul Partener Fondator al Canalului Olimpic in august 2016 si a semnat un acord de patru ani pentru a sprijini platforma digitala de ultima ora in misiunea sa de a sarbatori Miscarea Olimpica si cei mai mari sportivi ai lumii in fiecare zi a anului. Compania Bridgestone este, de asemenea, un partener de aur la Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2020 si va sprijini echipa paralimpica japoneza pana in 2020; Bridgestone America sprijina Paralimpia SUA pana in 2024.

Share

Leave a Reply

eleven − 8 =