Stiri

Bridgestone, furnizor global pentru BMW X3

De 21 iunie 2018No Comments

Bridgestone, compania numarul unu la nivel mondial in anvelope si produse din cauciuc, a anuntat ca doua modele de anvelope ale brandului au fost selectate ca echipare originala pentru noul BMW X3 de generatie a treia. Continuand relatia sa de lunga durata cu BMW, Bridgestone furnizeaza modelele premium Alenza 001 si Blizzak, in 11 dimensiuni.

„Designul si caracteristicile anvelopei sunt esentiale pentru ca un autovehicul sa functioneze la capacitatea maxima”, a declarat Shannon Quinn, presedinte U.S. si Canada Consumer Tire Sales, Bridgestone Americas Tire Operations. „Bridgestone are o relatie de lunga durata cu BMW, iar inginerii nostri au colaborat cu cei de la BMW pentru a dezvolta o tehnologie inovatoare aplicata anvelopelor, orientata catre performanta, exclusiv pentru BMW X3”.

Anvelopa de vara Bridgestone Alenza 001 este dezvoltata pentru BMW X3, in diametre de 18″, 19″, 20″ si 21″. Anumite dimensiuni Alenza 001 vor include tehnologia run-flat. Anvelopele Bridgestone Alenza 001 sunt special concepute pentru a oferi o manevrabilitate precisa si confort  atat in conditii de carosabil ud, cat si uscat.

Anvelopele premium Bridgestone Blizzak LM-001 vor echipa modelele BMW X3 vandute pe anumite piete europene, unde anvelopele de iarna sunt obligatorii in anumite luni. Anvelopele Blizzak LM-001 vor fi disponibile cu tehnologie standard sau run-flat, pentru a oferi tractiune si performanta in conditii de zapada si lapovita. De asemenea, anvelopele Blizzak LM-001 vor fi disponibile si ca anvelope de schimb aprobate de BMW pentru proprietarii BMW X3 care locuiesc in zone in care temperaturile mai reduse si conditiile de condus in anumite sezoane necesita o anvelopa care sa ofere performante pe timp de iarna.

Share

Leave a Reply

5 × 5 =