Stiri

Bridgestone la Salonul Auto de la Paris

De 10 septembrie 2018No Comments

Fiind cea mai mare companie de anvelope si produse din cauciuc din lume, Bridgestone se angajeaza sa ofere si sa asigure solutii la problemele reale cu care se confrunta oamenii pe sosele.

Prin combinarea expertizei din industria anvelopelor si a fortei sale in cercetare si dezvoltare (R&D), intelegerii profunde a soferilor si a oportunitatilor prezentate de tendintele macroeconomice si sociale, Bridgestone este pionier al noilor produse, tehnologii si solutii digitale care sa raspunda nevoilor consumatorilor si sa contribuie la modelarea viitorului in mobilitate.

La editia din acest an a Paris Motor Show, Bridgestone va prezenta in premiera doua dintre noile sale solutii de mobilitate. Concepute pentru a oferi linistea si confortul soferilor de zi cu zi, aceste solutii vor fi discutate in detaliu la conferinta de presa Bridgestone.

Condusul devine mai ecologic

O parte din preocuparile din spatele inovarii Bridgestone se indreapta catre mediul inconjurator, asa cum o arata strategia CSR a companiei „Modul nostru de a servi” si unul dintre obiectivele sale pe termen lung de reducere a emisiilor de CO2. Bridgestone urmareste acest lucru prin dezvoltarea de produse care reduc consumul de combustibil si emisiile de carbon asociate, care, in acelasi timp, reduc impactul asupra mediului in procesul de productie si pe durata de exploatare.

Ce anvelope vor fi la standul Bridgestone

  • HSR – Cauciuc cu inalta rezistenta – primul polimer din lume care leaga cauciul si rasinele la nivel molecular. Rezultatul este un cauciuc sintetic care este flexibil, dar are si rezistenta abraziva de 2,5 ori mai mare decât rezistenta cauciucului normal. Acest lucru permite utilizarea resurselor mai eficient.
  • Anvelopa concept, fara aer, pentru biciclete – Structura unica a spitelor elimina necesitatea unflarii, in timp ce anvelopa devine imuna la problemele legate de pierderi de presiune sau de deformare. In acelasi timp, durata de viata a anvelopei creste considerabil; intregul pachet este reciclabil.
  • Anvelope Ecopia cu tehnologia ologic – Aceasta tehnologie premiata combina un diametru mai mare si o banda mai ingusta. Acest lucru are ca rezultat imbunatatirea aerodinamicii si a rezistentei la rulare si, ca atare, creste eficientei combustibilului, reducand in acelasi timp si emisiile de carbon.

Bridgestone a proiectat anvelope premium

Spatiul Bridgestone de la Salonul Auto de la Paris nu ar fi complet fara produsele emblematice ale companiei:

  • Bridgestone Turanza T005 – anvelopa touring de vara este cunoscuta pentru performantele remarcabile pe suprafetele umede, economie excelenta de combustibil si kilometraj ridicat. De asemenea, anvelopele premium Turanza T005 vor fi montate pe modelul Maserati Levante, vehicul prezent la standul Bridgestone.
  • Bridgestone Weather Control A005 – lansata recent, aceasta este prima anvelopa all-season a companiei. Anvelopa Weather Control A005 combina cea mai buna aderenta pe suprafetele umede sau inzapezite cu o rezistenta mai mare la uzura. Ofera control si siguranta remarcabile, precum si confort pe tot parcursul anului
  • Bridgestone Blizzak LM001 evo – anvelopa de iarna Bridgestone care ofera un control remarcabil in toate conditiile de iarna.

Anvelopele Bridgestone vor fi disponibile curand cu o caracteristica suplimentara care va oferi soferilor un extra confort. Totul va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Paris!

Gama competitiva Firestone

La fel ca gama de produse Brigestone, Firestone va atrage atentia cu câteva produse emblematice bine alese.

  • Anvelopa de vara Firestone – premiata cu eticheta de top A, „Roadhawk” ofera cea mai buna aderenta pe suprafete umede si frânare excelenta pe suprafetele uscate. Daca toate astea nu sunt suficiente, anvelopa este proiectata si pentru o durata de viata mai lunga.
  • Anvelope Firestone all-season – Vremea nu va va mai lua niciodata prin surprindere atunci când veti folosi anvelopa „Multiseason” – aceasta anvelopa a fost creata pentru a se ridica la cele mai inalte standarde in toate anotimpurile si conditiile meteo. In plus, este solutia perfecta pentru a economisi timp si bani.
  • Anvelopa de iarna Firestone – „Winterhawk 3” a fost proiectata special pentru a furniza soferilor tot ce au nevoie când conduc pe sosele in conditii de iarna: echilibru, capacitate de reactie si manevrabilitate ultra-fiabila pe care soferii pot conta mereu.

Treceti pe la standul Bridgestone si participati la conferinta de presa (2 octombrie, de la ora 14.30) pentru a descoperi mai multe despre aceasta gama larga de anvelope, dar si despe noile solutii de mobilitate care ajuta soferii sa se deplaseze, indiferent de obstacole.

Share

Leave a Reply

ten + 19 =