Stiri

Bridgestone lanseaza noua anvelopa Turanza T005, facuta special pentru carosabilul ud

De 12 februarie 2018No Comments

Bridgestone, cel mai mare producator de anvelope si produse de cauciuc din lume, lanseaza anvelopa premium Turanza T005, care te ajuta sa detii controlul pe carosabil chiar si in zilele cele mai ploioase.

Dezvoltata si produsa in Europa, anvelopa Bridgestone T005 asigura consum scazut de combustibil si ofera performante remarcabile pe carosabil ud in combinatie cu un kilometraj ridicat, astfel incat conducatorii auto vor avea controlul deplin chiar si in cele mai dificile situatii, in special in zilele cele mai ploioase.
Bridgestone Turanza T005 va fi disponibila intr-o gama larga de dimensiuni incepand cu ianuarie 2018, cand va inlocui T001 EVO. Astfel, cu mai mult de 140 dimensiuni, de la 14 inch la 21 inch, T005 va acoperi aproape toate dimensiunile touring pana in 2019. In acelasi timp, gama de produse Bridgestone Touring va fi simplificata, iar T005 si DriveGuard vor acoperi intregul segment.

Bridgestone Turanza T005 a fost aleasa deja de constructorii de automobile de top ca echipare de prim montaj si va fi vazuta pe sosea in perioada urmatoare.

Jakob Rønsholt, Managing Director, Products and Solutions Strategy la Bridgestone EMEA rezuma: „Noua anvelopa premium Turanza T005 Touring este un produs de baza in portofoliul Bridgestone. Nu ne-am lasat expusi niciunui tip de risc: am analizat foarte atent nevoile consumatorilor si apoi am produs o anvelopa care sa raspunda acestor asteptari. Bridgestone Turanza T005 pune controlul situatiei la dispozitia soferilor, mai ales in zilele ploioase.”

Anvelopa Turanza T005: performante remarcabile pe ud, certificata de catre TÜV SÜD

Anvelopa Turanza T005 ofera soferilor eticheta UE – gradul A – cea mai buna din clasa ei la aderenta pe teren ud si gradul B la rezistenta la rulare. Aderenta si performanta la franare pe suprafete ude au fost testate si certificate de catre TÜV SÜD, unul dintre cele mai consacrate institutii independente de testari auto din Europa.

 

Share

Leave a Reply

14 − 11 =