Stiri

Bucuresti Mall devine primul centru comercial cu serviciu de car sharing

Incepand cu 16 mai, clientii Bucuresti Mall pot veni sau pleca la volanul unei masini care apartine serviciului de car sharing Get Pony. Centrul comercial va asigura 4 locuri de parcare gratuite destinate celui mai mare mare serviciu de car sharing din Romania – Get Pony.

Mai mult decat atat, cine nu a experimentat serviciul, poate sa il testeze gratuit cu ajutorul unui voucher cu 20 de unitati gratuite care se obtine la Info Center-ul Bucuresti Mall.

„Bucuresti Mall intelege nevoile bucurestenilor de a face fata unui trafic aglomerat si unui ritm de viata solicitant, precum si necesitatea de contribui la dezvoltarea unui oras mai putin poluat. In acest sens, incurajeaza si sprijina optiunea de transport prin car sharing care a devenit atat de populara in toate marile orase ale lumii”, conform comunicatului de presa remis de Bucuresti Mall.

Car sharing-ul este un model de transport popular in marile orase ale lumii, ce presupune impartirea unei flote de masini cu mai multi utilizatori. Altfel spus, utilizatorii se pot bucura de toate beneficiile unei masini personale, fara sa isi faca griji legate de combustibil, asigurari, revizii, taxe sau parcare. Platesc doar cat conduc.

Serviciul opereaza in Bucuresti si Cluj printr-o flota de peste 100 de masini, inclusiv electrice.

Share

Leave a Reply

17 + 18 =