HighlightStiri

Bugatti anunta noul Chiron Divo: 5 milioane € exemplarul

De 10 iulie 2018No Comments

Bugatti continua sa extinda linia Chiron printr-o editie limitata a hypercarului care va purta numele Divo. Chiron Divo primeste astfel numele legendarului pilot francez Albert Divo, castigator al cursei Targa Florio de doua ori in anii ’20 la bordul unui automobil Bugatti.

Stephan Winkelmann, presedintele marcii Bugatti, descrie viitorul Chiron ca o masina „facuta pentru viraje” si cu scopul de a „incanta oamenii din intreaga lume” prin manevrabilitatea ei in regim de inalta performanta.

In acest moment, nu e clar ce a facut Bugatti cu hypercarul Chiron pentru a-l transforma in Divo, insa sunt asteptari mari pe partea de aerodinamica, dar si in ceea ce priveste limbajul de design, conform comunicatului de presa remis de marca alsaciana.

Productia lui Chiron Divo va fi limitata la 40 de exemplare, iar pretul de plecare va fi de 5 milioane de euro pentru fiecare Divo, aproape dublu fata de actualul Chiron Sport. Deocamdata, Bugatti s-a limitat la anuntul noii editii speciale si la publicarea unei imagini teaser.

Share

Leave a Reply

fifteen − 3 =