Stiri

Bugatti Chiron din Lego, anuntat pentru Ziua Copilului

Ziua Internationala a Copilului, sarbatorita anual in data de 1 iunie, este prilejul ideal pentru Bugatti sa ofere copiilor si nu numai un Chiron.

Astfel, a fost anuntat un supercar Chiron din Lego, realizat de compania auto impreuna cu celebra firma de jucarii. LEGO a folosit contul de Facebook pentru a anunta ca noul Chiron, cel mai ieftin Bugatti creat vreodata, va fi dezvaluit in cadrul unui eveniment special organizat de ziua copilului.

Chiar daca pare o joaca de copii, Lego sustine ca este un proiect extrem de serios iar dovada sta in anuntul participarii presedintelui companiei daneze alaturi de presedintele Bugatti la evenimentul de lansare organizat in Danemarca.

Nici Bugatti nici compania de jucarii nu au dorit sa dezvaluie misterele noului Chiron, care cel mai probabil va fi asamblat din cateva mii de piese Lego.

Lego nu se afla la primul proiect care implica industria auto. Compania daneza a creat un Porsche 911 GT3 RS a carui pret incepe de la 300 euro, insa modelul Bugatti va fi cu siguranta mult mai scump.

Share

Leave a Reply

11 − seven =