Stiri

Bugatti confirma al 4-lea Legend Edition pentru Geneva

De 3 martie 2014No Comments

Bugatti a anuntat lansarea, la Salonul Auto de la Geneva, celei de a patra reprezentare a seriei Legend Edition. Compania a refuzat sa ofere detalii sau sa confirme daca editia va fi dedicata lui Elisabeth Junek, una dintre cele mai cunoscute imagini feminine in lumea motorsportului din anii ’20.

Editia speciala va fi bazata pe Grand Sport Vitesse, cu motor W16 de 8.0 litri si 1200 cai putere si 1500 Nm. Motorul cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj si 7 rapoarte face posibila acceleratia de la 0 la 100 km/h in 2,6 secunde si atinge viteza maxima de 408,84 km/h.

Wolfgang Schreiber, presedintele Bugatti, a tinut sa precizeze: “Editiile Legend sunt un mare succes pentru Bugatti, cu un raspuns excelent din partea clientilor. Sunt opere de arta pe patru roti care nu fac decat sa spuna povestea istoriei Bugatti”.

Bugatti a mai anuntat ca vandut cele noua exemplare aferente celor trei editii precedente din seria Legend:  Meo Costantini, Jean-Pierre Wimille si Jean Bugatti. Pretul unui exemplar este estimat la 2,2 milioane de euro. 

Share

Leave a Reply

14 − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373