HighlightStiri

Bugatti Divo va fi cel mai scump model de serie

De 8 august 2018No Comments

Bugatti pregateste terenul pentru lansarea noului Chiron Divo, o versiune superioara a celebrului sau model construit dupa Veyron.

Astfel, marca alsaciana detinuta de Grupul VW publica o serie de patru video-uri in care chestioneaza inalti oficiali ai companiei cu privire la noul Divo: Stephen Winkelmann, CEO Bugatti, Achim Anscheidt, director de Design, Frank Heyl, designerul de exterior si Pierre Rommelfanger, managerul de proiect al lui Divo.

Cea mai interesanta afirmatie vine de la Stephen Winkelmann care sustine ca masa redusa si forta de apasare aerodinamica vor face din Divo cel mai rapid Bugatti de serie construit in toata istoria marcii. Chiron Divo va avea o productie limitata la 40 de exemplare si va costa 5 milioane de euro, ceea ce-l va face cel mai scump automobil de serie produs vreodata, a mai dezvaluit Winkelmann.  La inceputul acestei veri, Bugatti a publicat o imagine teaser cu spoilertul agresiv inspirat din Bugatti Vision Gran Turismo concept.

In acest moment nu este inca foarte clar daca Divo va fi o editie speciala a lui Chiron sau un nou model bazat pe Chiron.

Bugatti Divo

[Part 1 of 8] Stephan Winkelmann, President of Bugatti Automobiles, on the #Divo project. #BUGATTIDivo #BuiltforCorners #StephanWinkelmann

Publicată de Bugatti pe Luni, 30 iulie 2018

Share

Leave a Reply

18 + two =