HighlightSpecial

Bugatti Veyron la 402 km/h pe Autobahn

De 30 august 2018No Comments

Radim Passer, proprietarul unui Veyron, povesteste la 3 ani distanta cum a folosit sectiunile fara limite de viteze de pe celebrul Autobahn pentru a ajunge cu supercarul sau la incredibila viteza de 402,5 km/h.

Omul si-a pus in cap sa depaseasca 400 km/h pe Autobahn pentru un record neoficial si a filmat intreaga experienta pentru a demonstra ce a realizat. Dar pentru acest lucru, posesorul Veyron-ului s-a pregatit cativa ani.

De exemplu, prima tentativa a avut-o in 2011, insa cand avea totul gata planuit temperatura de la suprafata asfaltului nu l-a ajutat. La a doua incercare l-a tradat o problema la transmisia masinii.

In cele din urma, Passer a hotarat sa mai incerce o data in 2015. A ales o sectiune in linie dreapta, a ales o ora in care autostrada este aproape libera si a reusit sa-si duca Veyron-ul la peste 400 km/h. Oricat de acoperita de lege ar fi reusita sa, ramane una pusa serios sub semnul intrebarii in ceea ce priveste siguranta personala si a celorlalti participanti la trafic.

Share

Leave a Reply

thirteen − 8 =