Stiri

Cadillac creste cu $7.000 pretul modelului CTS

De 14 iunie 2013No Comments

Posesorii de CTS care intentioneaza sa-si schimbe masina in toamna, cand Cadillac a anuntat ca va incepe livrarile noii generatii, au parte de o surpriza din partea constructorului american care a crescut pretul acestui model cu aproximativ 7.000 de dolari fata de generatia precedenta.

Pretul de plecare al noii limuzine este de 46.025 de dolari, pentru care clientii vor primi un CTS echipat cu um motor turbo de doi litri in patru cilindri care furnizeaza 272 CP. Pretul este mai mare cu aproape 7.000 de dolari fata de versiunea 3.0 V6 de 270 CP a actualei generatii.

Pentru diferenta de bani clientii vor primi o masina mai lunga cu aproape 13 cm, dar si mai usoara cu 110 kg, ceea ce se resimte in performante, demarajul pana la 100 km/h realizandu-se acum in 6,1 secunde in loc de 7,6 secunde.

Habitaclul noului model este mult mai luxos si dispune de o echipare bogata chiar si pentru echiparea de baza. Dintre dotarile care sunt incluse in pretul noului CTS amintim sistemul multimedia Bose cu 11 difizoare, frane Brembo,suspensia “Magnetic Ride Control” si jantele din aliaj cu diametrul de 18”.

Share

Leave a Reply

one × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373