Stiri

Cadillac prezinta conceptul Elmiraj

De 16 august 2013No Comments

Cadillac ne surprinde placut cu conceptul Elmiraj prin care ne anunta ca urmeaza o noua limuzina de clasa mare. Daca „reteta” prezentata acum se pastreaza, urmatoarea „nava amiral” a americanilor va fi o interpretare moderna a modelelor din anii ’60.

Conceptul Elmiraj este un coupe de clasa mare al carui design este inspirat de conceptul Ciel si modelul Eldorado din 1967. Grila masiva, reprezentativa pentru marca americana, se pastreaza si este incadrata de faririle verticale. Jantele din aliaj cu diametrul de 22” fac ca masina sa para ceva mai mica.

In habitaclu au fost folosite cele mai noi tehnologii si materiale premium, iar insertiile de lemn sunt taiate manual. Consola centrala se intinde pana in dreptul locurilor din spate si inglobeaza un sistem multimedia cu ecran retractabil de 10”.

Cadillac nu a dezvaluit foarte mult din fsa tehnica a masinii, in afara de faptul ca sub capota se afla un motor bi-turbo V8 de 4,5 litri, care produce 500 CP si 678 Nm, si ca platforma tehnica utilizata provine de la un viitor model Cadillac.

http://www.youtube.com/watch?v=Ec4SsKL3byI

Share

Leave a Reply

one × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373