Special

Calendarul Pirelli 2015

De 10 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Pirelli-Calendar-21-GQ_11GQ14_pr_b

Foto: Adriana Lima

Pirelli a lansat astazi la Milano celebrul sau calendar anual – The Cal -, o opera fotografica anuala care nu se fereste sa evidentieze nudul ca forma de arta.

Realizat in acest an de reputatul fotograf Steven Meisel, care a lucrat cu unele dintre cele mai cunoscute modele ale planetei in luna mai, al 42-lea calendar Pirelli expune intr-un mod sexual frumusetea feminina reprezentata de unele dintre cele mai sexy reprezentante ale modelingului. „In opinia mea, acestea sunt modelele cheie in lumea de astazi”, spune fotograful Meisel. „Ele reprezinta sistemul de staruri impus noua tuturor”, continua artistul.

Merita mentionat ca viziunea pentru celebrul calendar Pirelli din acest an nu a fost, dupa modelul anilor trecuti, una conceptuala. Fotograful spune ca a vrut pur si simplu sa creeze 12 imagini diferite care sa redea senzualitatea feminina pura, lucrand serios pe tema sex-appeal-ului. Astfel s-au folosit materiale ca latexul, pentru a conferi o conotatie din lumea modei, dar si obiecte vestimentare precum corsetul. Artistii din spatele The Cal recunosc ca pe langa frumusete, pe langa nuditatea care trebuie vazuta fara vreun sens de vulgaritate, exista, in compozitiile foto, destula ironie.

Au pozat pentru The Cal 2015: Gigi Hadid, Adriana Lima, Isabeli Fontana, Karen Elson, Sasha Luss, Cameron Russell, Anna Ewers, Carolyn Murphy, Candice Huffine, Joan Smalls, Natalia Vodianova.

Share

Leave a Reply

5 × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373