Stiri

Camera video auto ce ofera de doua ori mai multa siguranta la volan

De 27 aprilie 2018No Comments

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., anunta disponibilitatea pe piata locala a camerei video auto Mio MiVue C380 Dual, capabila sa inregistreze la calitate Full HD evenimentele petrecute atat in fata, cat si in spatele autovehiculului, pentru un plus de siguranta.

Monitorizare completa, de 2 ori mai multa siguranta 

Pe langa camera frontala, Mio MiVue C380 Dual include in pachet si camera video Mio MiVue A30, ce se monteaza discret pe luneta masinii. Cu un unghi larg, de 140 de grade, camera suprinde toate detaliile relevante de pe drum, precum numerele de inmatriculare. Mio MiVue A30 este extrem de utila in special in cazul unui accident provocat din cauza nepastrarii distantei de siguranta de catre soferul din spate.

Calitatea inalta a inregistrarilor este data de obiectivul cu diafragma F1.8, ce permite surprinderea unor imagini foarte clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Mai mult decat atat, fisierele vor avea dimensiuni mai mici, prin tehnologia H.264.

Ajutor de nadejde, intr-o prezenta discreta 

Camera frontala dispune de un ecran de 2 inci / 5,08 cm si inregistreaza la 30 de cadre pe secunda parcursul autovehiculului, la calitate 1080p. Instalarea este usoara si rapida: dupa introducerea cadrului microSD si conectarea la sursa de alimentare a vehiculului, camera incepe inregistrarea imediat dupa pornirea masinii. In plus, aceasta poate fi comutata pe modul Fotografiere pentru a surprinde cele mai spectaculoase peisaje din calatorie.

Functii suplimentare pentru a conduce fara teama 

Inregistrarile video realizate de Mio MiVue C380 Dual cuprind atat locatia, cat si viteza masinii din fiecare moment al calatoriei, precum un adevarat ”jurnal de bord”. Astfel, la nevoie, soferii pot revedea oricand detaliile traselului, accesand cardul de memorie microSD.

In plus, camera Mio MiVue C380 Dual emite avertizari in cazul trecerii pe langa camere de supraveghere sau radare fixe, iar informatiile despre localizarea acestora sunt actualizate trimestrial, pe toata durata de functionare a dispozitivului. Aceasta functie permite soferilor sa pastreze viteza de rulare in limite legale, adaptata drumului parcurs.

In cazul unor schimbari bruste de directie sau coliziune, camera inregistreaza automat evenimente petrecute, iar fisierele rezultate nu pot fi suprascrise.

Toate inregistrarile realizate de Mio MiVue C380 Dual pot fi transferate cu usurinta pe Facebook si YouTube, prin aplicatia pentru desktop MiVue Manager. Camera este disponibila in Romania la un pret recomandat de 869 lei.

Share

Leave a Reply

4 + eight =