Stiri

Canada ne atrage atentia cu supercarul Felino cB7

De 7 februarie 2014No Comments

Aparitia unui model exotic a fost mereu un moment de incercare pentru echipele de designeri care trebuie sa gaseasca o forma originala, atragatoare si unica in acelasi timp.

Excesul de zel al canadienilor de la Felino este evident, modelul cB7 fiind cu siguranta un magnet pentru priviri, dar nu neaparat admirative. Linia generala a caroseriei aduce oarecum cu modelul Gillete Vertigo, insa felul in care canadienii au rezolvat forma lunetei si a stopurilor, care sunt montate prea jos, strica tot farmecul creat de linia dinamica a farurilor si a capotei motorului.

Insa Felino cB7 vrea sa ne impresioneze in primul rand prin performante, demarajul pana la 100 km/h realizandu-se in 3,5 secunde, dupa declaratiile producatorului. La atingerea acestei valori a contribuit si masa proprie de doar 1.135 kg, dar cea mai mare parte din merit revine motorului V8 de 6,2 litri care furnizeaza 525 CP ce sunt transmisi catre rotile din spate.

Proiectul cB7 se afla deocamdata in faza initiala, asadar multe elemente ar putea fi schimbate pana la prezentarea versiunii de serie.

Constructorul vrea sa pastreze pretul final in jurul valorii de $100.000, aproximativ 75.000 de euro, o oferta tenstanta pentru amatorii de supercaruri extravagante.

http://www.youtube.com/watch?v=PZLHCzmcPW8

{gallery}Felino cB7{/gallery}

Share

Leave a Reply

17 − 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373