HighlightStiri

Capitalele mondiale ale supercarurilor

De 12 noiembrie 2018No Comments

Un studiu realizat de site-ul activitysuperstore.com a creat un clasament al marilor orase ale lumii pentru supercarurile din industria auto. Analiza a luat in calcul un fapt mai putin obisnuit si anume de cate ori s-a cautat pe Google numele unor supercaruri in diverse orase ale lumii, de cate ori s-a mentionat numele unor marci sau modele de masini.

Desi reprezinta o mica parte din productia totala de automobile la nivel mondial, lumea supercarurilor are de departe parte de cea mai buna imagine si de cele mai multe mentiuni in presa sau in spatiul virtual.

Asa cum era de asteptat, studiul activitysuperstore.com a plasat Londra in fruntea topului marilor orase pentru supercaruri, judecand dupa criteriul mai sus mentionat. Urmeaza Moscova, Los Angeles, New York, Dubai, Paris Istanbul, Monaco, Stuttgart, si Toronto in primele zele orase.

In ceea ce priveste Londra, liderul lumii, cele mai multe mentiuni sunt pentru marca Lamborghini, urmata de Ferrari si Pagani. La Moscova domina Porsche, urmata in ordine de Ferrari si Lamborghini.

La nivel global, cel mai mult se vorbeste despre Ferrari, urmat in topul mentiunilor de Lamborghini, Porsche, McLaren, Bentley, Bugatti, Maserati, Aston Martin, Pagani si Koenigsegg.

Share

Leave a Reply

1 × three =