Stiri

Caravana europeana Mercedes-Benz Citan trece prin trei orase din Romania

De 15 aprilie 2013No Comments

Citan CaraVAN 2013 este un proiect initiat de Mercedes-Benz la nivel european, ce ofera celor interesati posibilitatea de a testa noile autovehicule Citan. Citan CaraVAN 2013 trece si prin Romania, oprindu-se pe 13 aprilie la Bucuresti (parcarea Fashion House Militari), pe 15 aprilie la Iasi (parcarea eGros) si pe 17 aprilie la Cluj-Napoca (parcarea Polus Center).

Caravana Citan porneste din Slovenia si trece prin alte opt tari europene, avand drept destinatie finala Lituania. Caravana va tranzita cele noua tari in perioada 4 – 29 aprilie 2013 si va oferi celor interesati sesiuni de test drive exclusive. Romania si Slovacia sunt singurele tari in care Citan CaraVAN va face trei opriri, crescand astfel numarul celor care pot testa noul Citan.

Fiecare persoana poate conduce noul Citan timp de aproximativ 30 de minute si poate afla mai multe detalii de la reprezentantii Mercedes-Benz prezenti in fiecare locatie.

Citan : un autovehicul comercial eficient pentru oras

Noul Mercedes-Benz Citan este autovehiculul eficient pentru livrarea marfurilor in mediul urban, dar si pentru transportul de persoane, cu performante deosebite si un consum foarte mic. Noul Citan combina confortul din habitaclu cu beneficiul diminuarii emisiilor de dioxid de carbon, oferind performante notabile la costuri minime. Consumul standard al modelului Citan cu BlueEFFICIENCY este de 4,3 litri/100 km – niciun alt autovehicul comercial de livrare in mediul urban cu combustie interna nu consuma mai putin carburant sau nu produce mai putine emisii. Interiorul de pana la 3,8 metri cubi si sarcina maxima de 800 kg sporesc eficienta noului Citan. Calitatea deosebita, dinamica modului de conducere, siguranta impresionanta, caracterul economic, mobilitatea si supletea transforma Mercedes-Benz Citan intr-un reper printre autovehiculele de livrare in mediul urban.

Datorita noului Citan, Mercedes-Benz Vans are acum o oferta completa in clasa autovehiculelor comerciale usoare. Cu noul Citan si cu modelele consacrate Vito, Sprinter si Vario, Mercedes-Benz Vans ofera o gama completa: de la autovehiculul de livrare in mediul urban pana la autovehiculul de mare capacitate si de la autovehiculul de 1,8 tone la cel cu 7,5 tone masa maxima admisa. Modelul confortabil Viano completeaza gama din sectorul vast al autovehiculelor de transport. Noul Citan poate fi personalizat dupa cerintele variate ale clientilor sai.

Share

Leave a Reply

two × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373