Stiri

Carrera T completeaza gama Porsche 911

De 21 octombrie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Litera T a noii versiuni Porsche 911 provine de la termenul Touring, adica o versiune destinata puristilor, doritorilor de “masina”, de condus pe drumuri panoramice, chiar pe distante insemnate. Ca dovada, cei 385 CP si 450 Nm ai motorului 3.0 turbo sunt transmisi catre puntea spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sapte trepte (care nu mai este disponibila pentru modelulo Carrera).

Automata PDK este disponibila, in ocntinuare, ca si optiune. Din fabrica, 911 Carrera T vine cu doar doua locuri, insa o configuratie cu patru locuri poate fi comandata fara nici un cost suplimentar. Din echiparea de serie fac parte, printre altele, diferential autoblocant cu Porsche Torque Vectoring, pachet Sport Chrono, esapament sport, si suspensii PASM.

Pe lista de optionale se regasesc interior Carrera T, punte spate autodirectoare, scaune sport cu 18 reglaje electrice si un paletar de culori extrem de variat pentru interior si exterior. Porsche 911 Carrera T va fi disponibil in primele luni ale anului viitor. Performantele anuntate sunt 291 km/h viteza maxima si 4,5 secunde pentru sprintul 0-100 km/h.

 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373