Stiri

Carrozzeria Touring Superleggera aniverseaza 95 de ani cu un model special

De 1 iunie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Arese RH95 va fi produs intr-o serie limitata de 18 exemplare personalizate in functie de cerintele fiecarui client. Pentru a realiza acest model aniversar, compania italiana a plecat de la un bipost donator, pe care se afla un motor Ferrari V8 de 670 CP, ce asigura un demaraj de la 0 la 100 km/h in 3 secunde. Numele provine chiar de la denumira strazii milaneze, Arese, numarul 95 semnificand varsta firmei. 

Stilul masinii este original, cu usi, capota si capac posterior al portbagajului cu deschidere tip fluture. Toate elementele caroseriei sunt realizate din fibra de carbon, aerodinamica fiind definitivata de designul partii spate, asemanator unui monopost de Formula 1, cu un difuzor generos si blocuri optice care se integreaza perfect in profilul caroseriei. 

Interiorul are influente tot de la Ferrari, cu butoanele de comanda ale diverselor moduri de rulare pozitionate pe bratele volanului, dar cu o consola centrala particulara si tapiterie in doua culori, scaunul soferului imbracat in bej si al pasagerului in maro. Pretul masinii nu a fost anuntat deocamdata.

Share