HighlightStiri

Cartea Ferrari va costa 30 000 $

De 3 august 2018No Comments

Ferrari va lansa in luna octombrie o carte despre istoria marcii care va cuprinde fotografii si documente din arhiva Calutului Cabrat. Ferrari Mondial va avea 514 pagini si va costa 30 000 de dolari.

La acest pret, clientii primesc cartea intr-o carcasa speciala care imita asamblul V12 si pe un piedestal din crom care face trimitere la tevile de evacuare ale masinilor de curse din anii ’60.  Publisher-ul acestei carti va tipari doar 250 de exemplare, iar fiecare dintre ele va purta semnatura in original a lui John Elkann, presedintele marcii, Piero Ferrari, fiul fondatorului Enzo Ferrari, si a recent decedatului Sergio Marchionne.

Coperta este realizata dintr-o piele speciala iar legatura cartii a fost facuta manual. In interior, Ferrari a pregatit o sumedenie de surprize, fotografii si documente din istoria marcii, multe dintre ele prezentate in premiera publicului larg.

Pe langa editia de top, Ferrari Mondial va veni si intr-o editie de 6 000 dolari, fara carcasa V12 si piedestal, dar cu acelasi continut la interior. Aceasta va fi disponibila in 1 697 de exemplare.

 

 

Share

Leave a Reply

2 + four =