HighlightStiri

Cat costa de fapt noul Tesla Model 3

De 2 august 2017No Comments

Tesla a lansat Model 3 plecand de la ideea ca e o masina electrica pentru mase. De fapt, Elon Musk a gandit o masina electrica pentru middle class-ul occidental, promitand in schimb un pret de plecare de 35 000 dolari, fara taxe.

Musk, CEO-ul Tesla, s-a tinut de cuvant intr-o oarecare masura, lansarea pe piata a noului Model 3 venind si cu anuntul preturilor de catalog.  In varianta sa standard, Model 3 respecta pretul promis insa ofera, pe langa propulsia electrica, extrem de putin.

Pentru ceva dotari, clientii ar trebui sa scoata din buzunar cel putin 7 500 dolari cat costa Premium Upgrade Package, care include scaune incalzite, doua port-uri USB in spate, jante din aliaj, vopsea metalizata, sistem audio premium, acoperis panoramic sau LED-uri.

Daca se doreste si Autopilot, cel mai bun agent de vanzari pentru rezervarile online la Model 3, clientii ar mai trebui sa scoata din buzunar inca 5 000 $ si pretul ajunge deja la 47 500 dolari. Tesla Model 3 in versiunea de top nu mai e deloc o masina entry-level, avand un pret total de 59 500 $, fara taxe.

Share

Leave a Reply

16 − three =