Stiri

Caterham confirma planurile pentru un SUV bazat pe Renault

De 11 iulie 2013No Comments

Caterham isi va extinde gama in afara nisei pe care o ocupa cu masinile dedicate in mod special circuitului. Brandul britanic se va folosi de relatia speciala pe care o are cu Renault  pentru a lansa un crossover si o masina mica de oras.

Informatia a fost confirmata de Tony Fernandes, CEO-ul Caterham. Noile modele, destinate pietei din Asia, vor utiliza platforme Renault iar componentele provenite la furnizorii europeni vor fi asamblate in fabricile din Orient. Nu este primul proiect comun intre cele doua marci, Renault si Caterham urmand sa lanseze impreuna un model sport care va purta insemnele Alpine.

Masinile sport sunt OK, dar o masina de oras si un SUV reprezinta ceea ce vor clientii din Asia. Daca vom face SUV-ul bine, va fi o lovitura uriasa”, a spus Tony Fernandes.

Intentia celor de la Caterham este sa faca un SUV care sa rivalizeze cu Range Rover Evoque. Pentru acest lucru, englezii vor avea nevoie de platforma noului Renault Captur. Pentru masina de oras, britanicii vor construi un model bazat pe Twingo.  

Share

Leave a Reply

5 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373