Stiri

Ce pregateste Mercedes-Benz pentru Salonul Auto de la Geneva

De 15 februarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mercedes-Benz va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni sedan si estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizari, atat pe benzina si motorina, dar si plug-in hybrid.

Aflata in cel de-al cincilea an de productie, generatia actuala a Clasei C este cel mai de succes model de serie al Mercedes-Benz si etaleaza numeroase imbunatatiri. Designul exterior si interior au primit fiecare o cosmetizare aparte. Arhitectura electronica este complet noua. Extroptiunile includ un panou de instrumente complet digital si sisteme multimedia cu optiuni de afisare personalizata a informatiilor, cat si cu acces la o biblioteca muzicala. Sistemele de asistenta beneficiaza de asemenea de un upgrade, ridicandu-se la nivelul de performanta al celor disponibile la bordul Clasei S.

Aflat in 2017 in cel de-al patrulea an pe piata, actuala generatie Clasa C a fost anul trecut cel mai bine vandut model Mercedes-Benz la nivel global, cu peste 415.000 de unitati.

Premiera mondiala: noul Mercedes-AMG GT Coupé in patru usi

Clasa C nu este singura premiera mondiala de la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Divizia super-sportiva a Mercedes-Benz, Mercedees-AMG, va prezenta alte doua premiere mondiale: Mercedes-AMG C 43, dar si noul coupé in patru usi Mercedes-AMG GT Coupé.

EQ: brandul electric ia avant

Divizia de autoturisme a Mercedes-Benz isi continua ofensiva pe frontul propulsiei alternative: la Geneva, EQ va releva o viziune asupra viitorului portofoliului de modele Mercedes-Benz si, parte a repozitionarii strategice a brandului, va dezvalui primele modele de serie cu propulsie electrica. Modelelor electrice li se vor adauga numeroasele modele de cea mai noua generatie plug-in hybrid. Acestea combina cea mai moderna tehnologie hibrida Mercedes-Benz cu motoarele diesel de cea mai noua generatie (OM 654).

In plus, prin smart edition nightsky (consum electric mixt 13.0 – 12.9Kwh/100km, nivel mixt emisii CO2 0g/km), smart va dezvalui noua treapta a inteligentei electrice. Viziunea despre mobilitate electrica simplifcata si intuitiva este facilitiata de noua aplicatie smart, care cel mai probabil va fi disponibila in cea de-a doua parte a anului 2018. Utilizatorii aplicatiei pot verifica oricand statusul autoturismului, obtinand informatii precum nivelul bateriei sau autonomia disponibila prin intermediul smartphone-ului sau smartwatch-ului personal. Un incarcator nou, de 22 kW, va fi disponibil pentru smart incepand cu martie 2018.

Alte produse importante ale diviziei de autoturisme a Mercedes-Benz

Noul G va fi dezvaluit in premera publicului european in cadrul salonului auto de la Geneva, in timp ce Clasa A va debuta in Elvetia la inceputul lunii martie.

De asemenea, brandul de lux Mercedes-Benz a ales sa dezvaluie, in premiera mondiala, noul Mercedes-Maybach Clasa S. Noua grila a radiatorului, caroseria in doua culori si noi combinatii exclusive de culori la interior asigura un aspect chiar mai prestigios limuzinei super-lux.

Share

Leave a Reply

four × 2 =