Stiri

Cea mai mare flota de MINI Electric din Europa numara 240 de unitati

De 17 septembrie 2021septembrie 21st, 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Compania Deloitte  Belgia detine cea mai mai mare flota de MINI Electric din Europa, dupa ce tocmai a adaugat 140 de exemplare in parcul sau de vehicule electrice. Primele 100 de exemplare au fost achizitionate in august anul trecut, astfel ca in prezent Deloitte are 240 de exemplare MINI Electric, negre cu jante negre, cu carcasele orglinzilor retrovizoare si capacul portului de alimentare in culoarea vernil Deloitte.

Popularitatea crescanda a automobilelor electrice la Deloitte se intrepatrunde cu cererea tot mai mare de automobile hibrid ale companiei. Din iunie 2021, masinile electrice si hibrid reprezinta impreuna 88% din totalul vehiculelor de companie comandate la Deloitte.

Acest lucru arata clar ca angajatii prefera alternative sustenabile pentru automobilele conventionale cu motoare termice. Pe langa achizitionarea de masini electrice, Deloitte investeste foarte mult in infrastructura sa de automobile electrice. De exemplu, biroul belgian are in prezent 540 de statii de incarcare pentru automobile electrice si plug-in hybrid.

Faptul ca unul din patru noi angajati alege acum un automobil electric imi da deplina incredere ca suntem pe drumul cel bun pentru a face din Deloitte un pionier in mobilitatea durabila”, spune Piet Vandendriessche, directorul executiv Deloitte Belgia.

Un alt client de anvergura ce are flota MINI Electric vine din Austria, unde compania Biogena a achizitionat 82 de modele. La nivel global, MINI electric reprezinta deja 15% din totalul vanzarilor, in timp ce in Romania a urcat la 25% in prima jumatate a acestui an. Tot Romania este prima tara care a pregatit un model electric de curse, o premiera absoluta.

Share