Stiri

Ceasul Audemars Piguet facut cu ajutorul lui Michael Schumacher costa 229.500 $

De 24 iunie 2015No Comments

Avand in vedere starea de sanatate in care se afla Michael Schumacher, noul ceas Audemars Piguet ar putea fi ultimul care prezinta contributia legendarului pilot de Formula 1.

Ceasul mecanic la care a lucrat si Michael Schumacher, inainte ca accidentul de la schi sa-l puna la pat, va fi produs in doar 221 de exemplare iar fiecare va costa 229.500 de dolari. Se stie ca Schumacher are pozitia de ambasador al brandului Audemars Piguet iar la conceperea modelului de ceas Royal Oak Concept Laptimer, fostul pilot de Formula 1 a cerut expres ca orologiul sa inregistreze simultan doua evenimente separate.

Aceasta tehnologie de cronograf presupune pornirea unui cronometru care il declanseaza si pe al doilea. Royal Oak Concept Laptimer a inceput sa intre in dezvoltare inca din 2010 iar Michael Schumacher si-a adus contributia la crearea lui.

Asamblarea lui respecta cele mai inalte reguli ale companiei Audemars Piguet iar materialele sunt de cea mai inalta calitate: carbon, aur rosu, titan sau ceramica neagra. In total, ceasul care va purta semnatura lui Michael Schumacher are 413 componente. 

Share

Leave a Reply

5 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373