Stiri

Cel mai puternic Morgan de serie are motor V8 BMW de 380 CP

De 9 decembrie 2021No Comments

Versiunea Plus 8 GTR denumeste cel mai puternic Morgan de serie, intr-adevar limitata, din toate timpurile. Este o serie extrem de mica, de doar noua exemplare, realizate pe baza modelului Plus 8, scos din productie in 2018. Si acela avea sub capota un V8, la fel cum are si aceasta versiune exclusivista, ce evoca pedigree-ul sportiv al marcii in competitia GIA GT.

Caroseria, realizata integral din aluminiu, a fost restudiata, primind multe imbunatatiri aerodinamice, dar si componente specifice lui GTR: hard-top in aceeasi culoare cu caroseria – nuanta denumita Yas Marina Blue, ce omagiaza modelele de curse de epoca -, jante cu prindere intr-un singur prezon si proiectoare acoperite cu huse de protectie personalizate. Morgan Plus 8 GTR este animat de un V8 aspirat, de origine BMW, ce dezvolta 380 CP, asociat cu o transmisie manuala sau automata, dupa dorinta clientului. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373