Stiri

CEO Rolls-Royce: Bentley Bentayga este un Q7 camuflat

De 9 august 2017No Comments

Cum Rolls-Royce pregateste lansarea lui Cullian, primul SUV al marcii de lux, CEO-ul companiei lanseaza primele sageti la adresa singurului model de pe piata care ar putea rivaliza cu ceea ce pregateste Rolls. Torsten Müller-Ötvös spune, fara ocolisuri, ca modelul Bentley este o impostura.

Noi nu folosim platforme de masa, asta te limiteaza la design si se pierde foarte mult din exclusivitate”, spune Müller-Ötvös .

Seful Rolls-Royce n-a ezitat insa sa mearga mai departe si sa sara la jugulara rivalilor de la Bentley: „Nu vreti un nou Q7 camuflat in acest segment. Vreti un Rolls-Royce adevarat”.

Nu e niciun secret ca Bentayga a fost construit pe aceeasi platforma – MLB Evo – care sta la baza modelelor SUV din Grupul VW: Cayenne, Q7 si viitorul Lamborghini Urus.

In schimb, Rolls-Royce anunta ca viiitorul Cullian va fi construit pe o platforma total noua, lucru care il va face mult mai exclusivist. Chiar daca Bentley a mers pe mana unei platforme din grup, chiar daca Bentayga a fost aspru criticat la capitolul design, marca englezeasca, SUV-ul de ultra-lux este sold out si a primit recenzii excelente.

Share

Leave a Reply

2 × one =