Blog

Ceva putred in …Elvetia

De 27 iunie 2011No Comments

O barca la semafor… Elvetia este tara unde nu se intampla nimic. Totul este planificat, totul este organizat, curat, civilizat. Am fost in Elvetia si vreau sa spun ca traficul rutier seamana cu marsul unei armate. Nu auzi claxoane (fac o mica paranteza sa va spun ca am scapat un claxon in fata unei dame la volan care mi-a cam taiat calea si si-a cerut  saraca femeie scuze cu avariile timp de 15 minute – true story), nu vezi oameni trecand pe rosu, daramite masini, nu vezi depasiri pe contrasens, nu vezi ambuteiaje, nu vezi coloane.

Insa, se mai intampla si minuni, total extrase din context. Iata cum o barca a fost lasata la un semafor, pe banda din mijloc!

Se pare ca soferul care transporta vehiculul acvatic nu a simtit ca barca s-a desprins cand el a accelerat si a plecat in drumul sau. Din fericire, nu s-a gasit niciun strain, si subliniez strain, sa revendice ambarcatiunea, care i-a fost inapoiata in siguranta de catre politie.  

Share

Leave a Reply

five + ten =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373