Stiri

Charismatic Simplicity este noul limbaj de design pentru MINI-ul viitorului

De 16 iunie 2022No Comments

Noua generatie de modele MINI va aborda un nou limbaj de design, denumit Charismatic Simplicity. Asa cum se subintelege din denumire, este vorba despre un curent minimalist, in care se va pune un accent important pe alegerea materialelor, cu o atentie deosebita asupra dezvoltarii durabile. Viitoarele MINI au un interior fara piele si elimina aproape in intregime elementele cromate.

De asemenea, tehnologia OLED pentru afisajul instrumentarului de bord si a unitatii centrale de control, prezentata pentru prima data in MINI Vision Urbanaut, va fi folosita intensiv de viitoarele modele. De altfel, MINI este primul producator auto din lume care ofera un afisaj tactil cu o suprafata rotunda complet utilizabila.

„Modelele MINI alimentate electric ne ofera o oportunitate unica de a ne regandi designul. In acelasi timp, pastram atentia pentru detalii, sentimentul traditiei si pasiunea pentru inovatie pentru care MINI este renumit”, spune Oliver Heilmer, directorul de design al marcii. Nucleul marcii va fi incorporat in viitoarea generatie hatchbach cu 3 usi, electric.

Si succesorul actualului Countryman va ajunge pe sosele cu propulsie electrica, pentru ca in curand sa fie prezentat si studiul de concept al unui crossover cu propulsie electrica in segmentul premium al clasei mici. Acesta va oferi prima imagine completa a noului limbaj de design pentru familia de modele electrice din urmatoarea generatie si va fi prezentat publicului pentru prima data la sfarsitul lunii iulie a acestui an.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373