Stiri

Chevrolet prezinta noul Corvette ZR1 Convertible

De 29 noiembrie 2017No Comments

La nici doua saptamani dupa lansarea noului Chevrolet Corvette ZR1, producatorul american surprinde la Salonul Auto de la Los Angeles prin prezentarea noului Corvette ZR1 Convertible.

Sub capota modelului decapotabil se regaseste acelasi propulsor LT5 V8 de 6.2 litri care dezvolta, la fel ca in cazul coupe-ului, 755 cai putere. In aceste conditii, versiunea cabrio poate acclera de la 0 la 100 km/h in 3 secunde.

Marea noutate pe care Chevrolet o aduce este reintoarcerea la versiunea convertible a lui ZR1; ultimul fusese lansat in 1970. Inginerii marcii americane au reusit sa mentina masa vehiculului cabrio sub control, genstionand situatia cu un bagaj suplimenatr de doar 27 kg.

La fel ca in cazul versiunii coupe, noul ZR1 va putea fi echipat cu pachetul ZTK Performance, care consta intr-un eleron masiv, spoiler frontal nou, anvelope  Michelin Pilot Sport Cup 2 si sistemul de control al suspensiei Magnetic Ride. ZR1 coupe incepe in SUA de la 119 mii dolari in timp ce versiunea convertible pleaca de la 123 mii dolari.

Share

Leave a Reply

14 − 13 =