Stiri

Chevrolet va investi 5 miliarde $ intr-o linie de masini low-cost

De 29 iulie 2015No Comments

logo-chevrolet

Chevrolet va intra puternic pe piata de masini low-cost cu o noua linie de modele care va avea in spate o investitie de 5 miliarde de dolari.

Identitatea masinilor nu este cunoscuta in acest moment, insa Chevrolet a lasat sa se inteleaga ca viitoarele modele vor fi construite in tari emergente precum China, Brazilia, Mexic sau India, unde vor fi si principalele piete de desfacere. GM a precizat clar ca linia de modele low-cost nu va fi vanduta pe pietele dezvoltate.

Primul fruct al investitiei de 5 miliarde de dolari va putea fi vazut in 2019 iar capacitatea de productie va ajunge la 2 milioane de masini pe an in cativa ani de la momentul lansarii. Chevrolet lucreaza impreuna cu chinezii de la SAIC Motor pentru dezvoltarea acestor modele si va utiliza o echipa multinationala de ingineri si designeri.

Implicarea partii chineze in acest proiect este metoda prin care GM a reusit sa salveze costuri necesare dezvoltarii modelelor si comercializarii lor pe pietele emergente.

Share

Leave a Reply

three + twelve =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373