Stiri

China adopta masuri speciale dupa explozia dintr-o fabrica care lucra pentru GM

De 6 august 2014No Comments

Explozia unei fabrici de metal din China – furnizor pentru GM-, in urma careia si-ai pierdut viata 75 de muncitori iar alti 185 au fost raniti, a ridicat un mare semn de intrebare autoritatilor comuniste ale Republicii Populare.

S-a pus problema sigurantei si protectiei muncii din fabricile existente in intreaga China, iar autoritatile promit ca vor lua masuri pentru intampinarea unei alte catastrofe.

O comisie speciala a statului asiatic, care se va ocupa cu siguranta in munca, a stabilit ca toate fabricile care lucreaza cu aluminiu, magneziu, carbune, lemn, tutun, bumbac si plastic vor avea norme speciale de siguranta.  

Explozia petrecuta la fabrica Kunshan Zhongrong de langa Shanghai nu este deloc un caz izolat, in prima jumatate din 2014 avand loc alte 19 astfel de incidente recunoscute oficial. Media din China sustine ca in spatele deciziei de a opri accidentele majore de munca se afla chiar presedintele natiunii chineze, Xi Jinping. 

Share

Leave a Reply

four + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373