Stiri

Chrysler nu va renunta la marca Dodge

De 16 iulie 2013No Comments

O lunga serie de speculatii a sugerat ca Dodge ar putea fi tras de Chrysler pe linie moarta. Cum aceste zvonuri incepeau sa aduca ingrijorari, CEO-ul SRT, divizia premium de la Dodge, a decis sa lamureasca lucrurile.

Ralph Gilles a spus: „Dodge este aici si va ramane. Va suferi modificari, insa nu va fi omorat”. Spusele lui Ralph Gilles nu releva intocmai ce au de gand cei de la Chrysler sa faca din Dodge, dar confirma ca marca va continua sa existe. Avenger si alte modele de mari dimensiuni (Durango, Grand Caravan) vor fi trecute in patrimoniul marcii Chrysler, in timp ce Dodge se va axa in principal pe o gama de modele mai mici.

In acest caz, Dodge ar ramane cu o linie de modele formata din Dart, Charger, Journey si viitoarea generatie a lui Challenger, daca nu cumva aceasta va fi trecuta in patrimoniul SRT.  Singurul lucru care este cert este ca Dodge, o marca cu o mare traditie in SUA, va continua sa existe si sa opereze pe piata nord-americana. 

Share

Leave a Reply

six + 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373