Stiri

Chrysler va pastra marca Dodge

De 17 septembrie 2013No Comments

Marca Dodge nu va muri. Cel putin asa spune Tim Kuniskis, presedintele acestui brand detinut de Chrysler. Desi pare sa fie trecuta pe linie moarta, marca Dodge va continua sa existe, doar ca va avea mai putine modele.

Tim Kuniskis a reiterat practic ceea ce a spus si Ralph Gilles, CEO-ul diviziei de performanta SRT, desprinsa din Dodge. „Moartea Dodge nu va fi o parte din planul de a consolida compania” , spune Kuniskis.

Planurile coorporatiei Fiat-Chrysler, manuite de CEO-ul Sergio Marchionne, ofereau cateva indicii in defavoarea brandului Dodge. In acest context au aparut o serie de speculatii care anuntau sfarsitul acestei marci cu traditie in America.

Iesirea lui Tim Kuniskis nu a fost insotita, din pacate, de informatii cu privire la planul de reorganizare Dodge, presedintele companiei limitandu-se sa spuna ca va ramane de vazut ce masini vor fi pastrate in gama si ce masini vor fi transferate catre alte marci. 

Share

Leave a Reply

15 − 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373