Stiri

Cinci stele Euro NCAP pentru Hyundai i30

De 7 iulie 2017iulie 17th, 2017No Comments

Hyundai i30 a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule – Euro NCAP. Modelul Hyundai a inregistrat rezultate remarcabile in categoriile: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat astfel unul dintre cele mai sigure si mai bine echipate vehicule in segmentul din care face parte.
„Calificativul Euro NCAP pentru i30 in cinci usi evidentiaza progresele inregistrate”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe. „Ne bucuram ca Hyundai este primul producator auto care a primit cinci stele in acest segment, dupa noua schema de punctare implementata. Cu pachetul cuprinzator de tehnologii de siguranta oferit in standard, i30 vine in intampinarea cerintelor clientilor. ”
La aceste rezultate a contribuit sistemul AEB (cu functie de detectare a pietonilor si sistem de avertizare in cazul unei coliziuni frontale). In plus, au fost acordate punctaje superioare sistemului LKAS, care alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor, la peste 60 km/h.
Disponibil pentru prima data pe un autovehicul Hyundai, DAA permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie a directiei sau semne de oboseala, avertizand sonor si vizual conducatorul auto.

Share

Leave a Reply

3 × three =