Stiri

Citroen a deschis DS World Paris

De 3 decembrie 2013No Comments

Citroen a deschis publicului larg, pe 27 noiembrie 2013, noul său showroom dedicat exclusiv universului DS: ”DS World Paris”. Localizat chiar în mijlocul renumitului ”Triunghi de Aur” al Parisului (la doi paşi de Champs Élysées, George V și strada Montaigne), DS WORLD PARIS este în același timp un spațiu comercial, de prezentare, încărcat de istorie – focusat pe modelele gamei DS – dar şi un spațiu plin de emoție şi experiență dedicat artiştilor.

Linia DS dezvoltată de Citroen este inspirată din rafinamentul franţuzesc de înaltă clasă. Caracterul gamei DS își găsește întreaga expresie în showroom-ul emblematic din capitala pariziană, închinat legendarului DS: DS WORLD PARIS. Clădirea în stil Art Deco ascunde trei etaje în care puteţi experimenta modelele, talentul și istoria remarcabilă a gamei DS. DS WORLD PARIS transpune vizitatorii în universul DS, deosebit de atractiv, graţie evenimentelor artistice și culturale. 

Unic în Europa, acest showroom dedicat gamei DS, reprezintă încă un atuu al Mărcii în vederea atragerii de noi clienţi. Creat pentru a câștiga și mai mulţi clienţi, acest centru comercial propune servicii exclusiviste şi personalizate, fiind locul perfect pentru a prezenta cele mai frumoase modele ale gamei, inclusiv Citroen DS3 World Paris, un model ediţie limitată, în doar 15 exemplare. Adevărată referinţă mondială, DS World Paris este cel de-al doilea showroom dedicat universului DS după cel din Shanghai, deschis în martie 2013. DS este o ”poveste de succes”, încununată de admiraţie şi renume.

Linia DS a repurtat un real succes, înregistrând un număr de 400.000 exemplare vândute de la lansarea din 2010. Deschiderea DS World Paris reprezintă pentru Citroen un pas înainte în industria auto, prin lansarea unei linii de produse cu adevărat distinctive, sinergie perfectă între stil, arhitectură, senzaţii şi rafinament. Renumele DS îşi are rădăcinile în versiunea Citroen DS lansată în octombrie 1955 la Paris, în cadrul Salonului Auto de la Paris organizat la Grand Palais. Design-ul şi tehnologiile deosebite au bulversat pur și simplu lumea auto din acea perioadă. Toţi vizitatorii pasionaţi au posibilitatea de a afla mai multe despre saga istorică a Citroen DS. Modelul expus cu ocazia deschiderii se numără printre primele modele din faimoasa gamă: un Citroen DS19 din 1956.

Începând cu 1 februarie 2013, Trust Motors a preluat oficial activităţile de import şi distribuţie în România ale produselor marca Citroën (autovehicule, piese de schimb şi accesorii, servicii de întreţinere şi reparaţii), devenind astfel unul dintre cei mai importanţi jucători din industria auto naţională. Reţeaua de distribuţie formată din 17 concesiuni autorizate Citroën acoperă astfel întreg teritoriul României, punând la dispoziţia clienţilor cele mai noi şi competitive produse, tehnologii şi servicii ale mărcii Citroën. Gama DS este comercializată de Trust Motors în România cu preţuri începând de la 13.631 Euro cu TVA pentru DS3, 19.583 pentru DS4 şi 28.108 pentru DS5.

Share

Leave a Reply

nineteen + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373