Stiri

Citroen a prezentat conceptul DS 5LS R, ce prefigureaza o noua sportiva pentru piata chineza

De 4 aprilie 2014No Comments

Dupa ce ieri va prezentam planurile Citroen pentru DS SUV, iata ca francezii lanseaza acum o ambitioasa versiune R care va dispune de 300 CP, inas deocamdata e vorba doar de un concept.

Bazat pe modelul DS 5LS ce a fost lansat la sfarsitul anului trecut, noul concept al celor de la Citroen va fi dezvaluit la salonul auto de la Beijing.

Cei 300 CP furnizati de motorul turbo de 1,6 litri sunt sustinuti de un kit de caroserie mai agresiv, doua dungi gri mat pe laterale si de un set de jante de 20”. Tot la acest capitol intra si garda la sol coborata cu 15 mm si grila radiatorului cromata, specifica acestui model.

Habitaclul este tapitat cu piele Alcantara pe care a fost embosat logo-ul “DS”, iar insertiile din fibra de carbon prezente pe consola centrala si volan creaza o atmosfera sportiva  

Daca va primi unda verde pentru productia de serie, noul DS 5LS R va fi comercializat doar pe piata chineza, exact ca si modelul din care provine.

{gallery}Citroen DS 5LS R{/gallery}

Share

Leave a Reply

1 + 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373