Stiri

Citroen C4 Cactus va fi comercializat la un pret atractiv

De 12 martie 2014No Comments

Noul model al constructorului francez va fi disponibil pe piata din iunie la un pretul de 13.950 de euro pentru piata din Franta.

Frederic Banzet, CEO Citroen, ne spunea la salonul auto de la Geneva ca C4 Cactus va fi cu 10-15% mai ieftin decat modelele concurente, iar acum aflam ca acesta va ajunge la dealeri in iunie cu un pret de plecare de 13,950 de euro, pret care se situeaza sub cel al modelului C4.

O data cu acest model, constructorul francez implementeaza si doua noi modalitati de plata care ofera posibilitatea clientilor sa achizitioneze o masina pentru o suma fixa de 199 de euro pe luna. Contractul are o durata de trei ani, iar numarul kilometrilor parcursi nu poate depasi 45.000. La sfarsitul perioadei, clientul poate rascumpara masina sau poate opta pentru un nou contract de trei ani.

A doua varianta presupune o suma lunara mai mica pentru aceeasi perioada contractuala, insa clientul va plati o taxa suplimentara in functie de numarul kilometrilor parcursi.

Share

Leave a Reply

four × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373