Stiri

Citroen C5 Aircross primeste un facelift la jumatatea varstei

De 12 ianuarie 2022No Comments
; ; ; ;

Vandut in peste 260.000 de exemplare de la lansarea sa in 2018, Citroën C5 Aircross primeste un facelift la jumatatea vietii actualei generatii. Partea frontala aduce noul logo al marcii si semnatura luminoasa cu LED in forma de V, specifica noii identitatii vizuale Citroën. Farurile LED Vision, cat si stopurile cu aceeasi tehnologie sunt acum mai mai intunecate, cu efect 3D amplificat de noul design piano key. C5 a pastrat garda la sol de 230 mm, dar si elemente specifice printre care si aplicatiile Airbump®.

O data cu faceliftul, C5 Aircross propune noi elemente de personalizare, plus nuanta de caroserie Eclipse Blue. Sunt si patru pachete de culoare – Glossy Black, Dark Chrome, Anodized Bronze si Energetic Bluem -, iar pentru anumite echipari este disponibil plafon negru biton si barele de plafon negre. In habitaclu apare noul ecran tactil de 10 inci si scaune de generatie noua, Citroën Advanced Comfort®, aflate deja in dotarea modelelor C4 si C5 X, in vreme ce versiunile cu transmisie automata au primit un nou selector de viteze e-toggle si un alt buton pentru selectarea modurilor de condus ce incorporeaza functia Grip Control.

Soferul beneficiaza de 20 de sisteme de asistenta la condus, printre care Highway Driver Assist, sistemul de condus autonom de nivel 2 ce asociaza Adaptive Cruise Control cu functia Stop & Go si sistemul de mentinere a benzii de rulare. Gama de motortizari a ramas neschimbata, inclusiv cu versiunea plug-in hybrid, care reprezinta deja peste 30% din mix in Europa.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373