Stiri

Citroen confirma un succesor pentru limuzina C6

De 25 septembrie 2013No Comments

Citroen a oferit prin vocea unui inalt oficial unele detalii despre schimbarile aduse gamei producatorului francez. Pierre Monferrini, seful C Line Citroen, a declarat ca marca lucreaza la un crossover compact care sa concureze cu modele precum Renault Captur sau Peugeot 2008.

In plus, Citroen a confirmat ca DS Wild Rubis va intra in productie insa nu s-a precizat daca va fi vandut doar in China sau daca va debuta si pe piata europeana. Gama DS se va extinde suplimentar cu o limuzina de lux care va preia rolul jucat pana de curand de Citroen C6. Masina a fost prefatata prin conceptul Numero 9, insa Monferrini a tinut sa precizeze ca designul nu a fost inca definitivat.

Mai mult, viitorul C5 va intra in gama C Line, ceea ce confirma ca va cunoaste o scadere de pret. Gama C Line va debuta cu noul C1, model pregatit pentru Salonul Auto de la Paris din 2014. 

Share

Leave a Reply

nine + 12 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373