Stiri

Citroen cosmetizeaza modelul C3 Aircross

De 11 februarie 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Partea frontala a lui C3 Aircross facelift preia linia inaugurata de noul C3 in 2020, aceasta reprezentand noua semnatura a marcii Citroen in 2021. Au fost introduse mai multe posibilitati de personalizare, pentru a ajunge la un total de 70 de combinatii intre sapte culori de caroserie, doua nuante de plafon (alb si negru) si patru pachete cromatice.

Acestea includ insertii de culoare la nivelul barei de protectie fata, pe carcasele oglinzilor exterioare si pe geamul custode, ce inaugureaza o noua semnatura. La acestea se adauga jantele de 16 si 17 inci cu design nou.

La interior sunt disponibile noi materiale, cu noi imprimeuri, cusaturi si insertii, iar scaunele Advanced Comfort, inaugurate de C5 Aircross, sunt oferite acum impreuna cu anumite echipari. Citroen Connect Nav are o interfata noua, de 9 inci, conectvitatea Apple CarPlay si Android Auto sunt incluse, la fel ca si incarcarea wireless a telefonului si Citroen Connect Assist. Intre sistemele de asistare a condusului sunt incluse Active Safety Brake, asistent faza lunga, park assist, head-up display si, pentru amatlorii de iesiri in natura, Grip Control cu Hill Assist Descent.

Citroen C3 Aircross ofera motorul 1.2 Puretech cu benzina, in varianta de 110 CP cu transmisie manuala, respectiv 130 CP cuplat la o automata, ambele cutii avand sase rapoarte. Figureaza on continuare in gama si doeselul, BlueHDi 110 M6 si BlueHDi 120 AT6.

Versiunea facelift C3 Aircross va fi comercializata incepand cu iunie 2021.

Share