Stiri

Citroen DS 4 primeste un facelift si versiunea Crossback

De 31 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

18305023031048537943-w850

lansata recent, marca DS a grupului PSA a publicat primele informatii despre versiunea DS 4 facelit, de unde aflam ca gama de modele a fost extinsa pentru a face loc unei versiuni mai speciale ce va fi comercializata sub numele Crossback.

Exclusivitatea acestui model este impinsa si mai departe prin extinderea paletei de culori de la sase la noua nuante (Platinum Grey, Artense Grey si Tourmaline Orange), in plus clientii avand la dispozitie si patru nuante separate pentru plafon, spoilerul montat deasupra hayonului si carcasele oglinzilor laterale. Aceasta schimbare cxreste numarul combinatiilor posibile de culori la 38.

DS4 a avut din start un aer de crossover si o garda la sol mai mare, insa versiunea Crossback adauga inca 30mm in plus pentru garda la sol, in timp ce spiritul aventurier este reprezentat de protectiile din plastic montate pe aripi.

Cel mai mic motor din gama va echipa versiunea PureTech 130 S&S si va furniza 130 CP si 230 Nm, o crestere semnificativa mai ales a cuplului motor fata de vechiul VTi 120. A doua varianta, THP 165 S&S, ofera 165 CP si 240 Nm, in oferta fiind inclusa si o noua cutie de viteze automata cu sase trepte. THP 210 S&S produce, dupa cum sugereaza si numele, 210 CP, insa nu va fi disponibila pe noul Crossback.

Gama diesel incepe de la BlueHDi 120 S&S ce este disponibil in echiparea standard cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, ce poate fi inlocuita contra cost cu un automata cu acelasi numar de rapoarte, continuand cu motorul de 150 CP (Blue HDi 150 S&S) si versiunea de top Blue HDi 180 S&S ce va fi comercializata doar in combinatie cu cutia de viteze automata. Ca si pana acum, tractiunea se va face doar pe rotile din fata, o transmisie integrala nefiind inclusa in oferta nici de data aceasta, singurul ajutor pentru cazurile mai speciale venind din partea sistemului „Intelligent Traction Control” ce ofera o aderenta sporita pe suprafete alunecoase.

Share

Leave a Reply

13 − 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373