Stiri

Citroen DS SUV este destinat clientelei premium din Europa

De 25 iulie 2013No Comments

Noul SUV din gama DS de la Citroen a fost prezentat sub forma conceptului Wild Rubis si era destinat initial doar pietei din China, insa francezii au revenit asupra deciziei si este foarte posibil sa vedem noul SUV si in Europa.

Thierry Metroz a declarat pentru Autocar ca “Reactia publicului la noul model a fost atat de pozitiva incat este posibil ca noul SUV sa vina si in Europa. Piata principala este China, unde avem o sansa de a avea un mare succes, dar ar putea da o mana de ajutor si in Europa.”

In China, cifrele de vanzari arata ca Citroen are o sansa reala sa concureze cu marci ca Audi si BMW, asadar SUV-ul DS se va adresa in primul rand acestei piete si va fi prezentat anul viitor la salonul de la Beijing.

Planul de extindere a gamei DS include si crearea unui rival pentru BMW Serie 5 bazat pe conceptul Numero 9, inainte de asta insa francezii vor lansa un sedan compact. 

Share

Leave a Reply

four × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373