Stiri

Citroen intra in WTCC din 2014

De 26 iunie 2013No Comments

Constructorul francez a confirmat participarea in campionatul FIA World Touring Car Championship (WTCC) incepand din 2014, avandu-l pe Sébastien Loeb la volanul uneia dintre masini.

Pasul facut de Citroen in motorsport coincide cu introducerea noii generatii de modele, pe care constructorul le caracterizeaza ca fiind mult mai „spectaculoase” fata de gama curenta.

Inca nu stim ce model a ales Citroen pentru WTCC, insa acesta este deja in stadiul de dezvoltare si este posibil sa aiba sub capota motorul turbo de 1.6 litri de la DS3 WRC.

Chiar daca Citroen schimba radicat „domeniul de activitate”, la volanul uneia dintre masini se va afla tot Sébastien Loeb, detinator a noua titluri de Campion Mondial in WRC la volanul unei masini Citroen. Francezul va schimba probele speciale cu circuitul, dar pana atunci are in fata cursa de la Pikes Peak unde va lua startul peste patru zile la volanul unui Peugeot 208 T16.

Share

Leave a Reply

5 + eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373