Stiri

Citroen lanseaza C4 facelift

De 11 decembrie 2014No Comments

Modelul de volum al constructorului francez a primit o restilizare ce aduce cateva elemente noi de design , dari si o dotare mai bogata.

Noul C4 primeste faruri pe fond negru si o noua configuratie pentru luminile de zi LED, acestea fiind cele mai vizibile modificari, schimbari ceva mai discrete fiind aplicate partii din spate unde stopurile au acun un efect tridimensional.

Paleta de culori s-a imbogatit cu doua noi optiuni, Stone Gray si Platinum Grey, in timp ce pentru tapiterie sunt disponidile de acum Liberia Grey si Rayados Mistral. Un ecran tactil cu diagonala de 7″ si-a facaut loc in consola centrala, unde a luat locul catorva butoane pentru a simplifica putin lucrurile.

Citroen a daugat in oferta un nou motor Euro VI ce ofera in varianta de baza 110 CP si un cuplu maxim de 205 Nm. Transnisia catre rotile din fata se face prin inermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte, ce permite masinii sa consume in medie 4,7 l/100 km, conform declaratiilor constructorului. Pentru cei mai pretentiosi exista si o versiune de 130 CP cuplat la o transmisie automata cu sase trepte, consumul mediu de combustibil in acest caz fiind de 4,8 l/100 km.

Gama diesel include doua variante, BlueHDI 100 si BlueHDI 120 ce ofera 100 CP si 254 Nm, respectiv 120 CP si 300 Nm.

{gallery}Citroen C4 facelift{/gallery}

Share

Leave a Reply

2 × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373