Stiri

Citroen prezinta habitaclul noului SUV DS 6WR

De 2 iulie 2014No Comments

Noul SUV al celor de la Citroen va fi lansat pe piata in luna septembrie, insa constructorul s-a hotarat sa ne prezinte deja interiorul acestuia.

Dupa cum putem observa din cele doua imagini publicate de constructorul francez, habitaclul noului SUV duce eleganta Citroen la un nivel superior. Versiunea surprinsa in imagini este fara indoiala cea mai bine echipata, cu tapiterie de piele in doua nuante si insertii din aluminiua.

Cu 4,55 m lungime, 1,86 m latime si o inaltime de 1,61 m, noul Citroen DS 6WR va fi oferit exclusiv in China, undeva se va si construi delatfel, dar nu este exclus ca acesta sa ajunga soi in Europa, lucrurile depind in primul rand de succesul obtinut in China

Ca si in cazul celorlalte modele ale francezilor destinate acestei piete, propulsia va fi asigurata de doua versiuni de putere ale motorului turbo de 1,6 litri, anume  160 CP si 200 CP, ambele urmand sa fie cuplate la o cutie de viteze automata cu sase trepte.

{gallery}Citroen DS 6WR interior{/gallery}

Share

Leave a Reply

4 × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373