Stiri

Citroen prezinta noua semnatura de brand la Frankfurt

De 6 septembrie 2017No Comments

Dupa ce a dezvaluit campania sa de brand “Citroen Inspired by You” la salonul auto de la Paris din 2016, Citroen a creat noua sa semnatura de brand „INSPIRED BY YOU”.

O semnatura globala pe care Citroen o va afisa, pentru prima data, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017. Inca de la infiintare, marca Citroen nu a incetat sa imagineze si sa popularizeze solutii inovatoare pentru a imbunatati motorizarea pentru toti.

De la tractiunea fata pana la modelul 2CV, de la modelul Type-H pana la Berlingo, de la Mehari pana la E-Mehari, de la modelele Picasso MPV pana la modelele Aircross Crossover, Citroen a insotit schimbarile din societate ca o marca care este populara in cel mai laudabil sens al cuvantului: o marca a carei sursa de inspiratie o reprezinta oamenii si stilurile lor de viata.

Cu o oferta generalista, renumita “people-minded brand” isi reinnoiste adevaratul spirit mai mult decat a facut-o vreodata. Astazi, acest spirit isi gaseste expresia naturala in noua semnatura globala: “INSPIRED BY YOU”.

Share

Leave a Reply

19 + 15 =