Stiri

Citroen prezinta noul C4 Cactus

De 27 octombrie 2017No Comments

Citroen prezinta noul C4 Cactus, hatchback-ul sau compact. Modelul C4 Cactus a fost imbunatatit substantial, adoptand codurile clasice ale segmentului in ceea ce priveste tehnologia si motorizarile, continuand sa se distanteze prin personalitatea si confortul sau unice.

Stilul masinii este la fel de indraznet si modern, dar castiga un statut imbunatatit. In interior, noul Cactus C4 ofera un confort fara egal, transformandu-se intr-un adevarat cocon pentru pasageri. Beneficiind de programul Citroen Advanced Comfort, noul C4 Cactus este primul model din Europa care prezinta suspensia cu Amortizoare Hidraulice Progresive (Progressive Hydraulic Cushions – PHC), facand efectul de „plimbare cu covorul magic” accesibil pentru un numar cat mai mare de pasageri. Modelul prezinta in premiera mondiala scaunele Advanced Comfort.

Dispunand de o arhitectura optimizata bazata pe modelul PF1 al Grupului PSA, noul C4 Cactus are un ampatament de 2.60 m, tipic pentru hatchback-urile compacte si asigura un spatiu generos pentru toti pasagerii. Consola este redusa pentru a garanta un plus de agilitate si manevrabilitate in mediul urban.

Noul C4 Cactus dispune de o plansa de bord joasa, cu nuante rafinate si un design orizontal, in care par ca plutesc tableta tactila centrala si display-ul in totalitate digital care prezinta informatii esentiale. Interfata de condus 100% digitala ofera o pozitie de condus aerisita si conectata, comenzile fiind grupate in jurul tabletei de 7’’ cu ecran capacitiv ca dotare standard.

Benzina: Noul C4 Cactus este disponibil in versiunea sa cea mai performanta cu motorul turbo PureTech 130 S&S echipat cu cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte. Motorul PureTech 110 de asemenea, turbo, este disponibil cu cutie de viteze manuala cu 5 rapoarte (PureTech 110 S&S manual) sau cu cutie de viteze automata EAT6 cu 6 rapoarte pentru un confort si o placere maxime la bord (PureTech 110 S&S EAT6). Modelul elementar dispune de o motorizare PureTech 82 care utilizeaza o cutie de viteze manuala.

Diesel: Noul C4 Cactus este disponibil inca de la lansare cu motorul BlueHDi 100 BVM si motorul BlueHDi 100 S&S BVM. In toamna anului 2018, noul hatchback va fi disponiibl cu un motor diesel combinat cu o cutie de viteze automata, pentru soferii de cursa lunga.

Share

Leave a Reply

eighteen − 3 =