Stiri

Citroen prezinta noul SUV C3 Aircross la Frankfurt

De 4 septembrie 2017No Comments

Citroen isi desfasoara ofensiva pe teritoriul SUV-urilor, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, prezentand, ca premiera mondiala, noul SUV compact C3 Aircross: un model de noua generatie, cu o personalitate proprie, care pune in valoare spatiul si modularitatea unui mijloc de transport pentru persoane, dar si confortul si tehnologiile conectate.

Alaturi de acest model, vor fi prezentate doua noi modele care ii impartasesc spiritul de aventura si de agrement : Spacetourer Rip Curl Concept si ul E-Mehari stilizat de Courreges.

E-Mehari

C3 Aircross se distinge prin forma sa unica si prin atitudinea sa care inspira prospetime si forta. Aici este prezentat intr-un numar de culori exterioare diferite si un design interior care ilustreaza intregul sau potential de personalizare. Locul pasagerului a fost conceput cu ajutorul expertizei unice a marcii Citroën in ceea ce priveste spatiul la bord, modularitatea si lumina, asa incat stabileste noi standarde pe acest segment. Vine cu un nivel inalt de confort si o selectie a 12 sisteme moderne de conducere cu asistenta si 4 optiuni de conectivitate.

Atat in oras cat si la drum , SUV Compact C3 Aircross va invita sa va bucurati de experienta automobilistica cu senzatia SUV si tehnologia Grip Control cu functia Hill Assist Descent. Reprezinta un nou standard in lumea SUV-urilor compacte in termeni de confort si de facilitati la bord.

Spacetourer Rip Curl Concept

Share

Leave a Reply

2 + 14 =