Stiri

Citroen prezinta viitorul monovolumelor cu 7 locuri, Grand C4 Picasso

De 27 iunie 2013No Comments

Citroen a lansat versiunea cu sapte locuri a monovolumului C4 Picasso. Conform traditiei, acesta poarta numele Grand C4 Picasso si este mai spatios si mai practic decat “fratele” cu cinci locuri.

Construit pe platforma EMP2, Grand C4 Picasso este liderul segmentului in ceea ce priveste spatiul pentru cele doua randuri de banchete. Volumul portbagajului este de 645 litri, dar poate fi extins la peste 700 litri prin mutarea banchetei cu numarul doi in pozitia cea mai avansata.

Habitaclul este preluat de la C4 Picasso si include lumina ambientala Led si afisajul de 12” montat in consola centrala care tine loc de instrumente de bord.  

Sub capota se gaseste o gama larga de mortoare care include si popularele propulsoare e-HDI de 90 CP si 115 CP, precum si BlueHDi de 150 CP. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze manuala cu sase trepte care poate fi inlocuita, contra cost, cu una automata tot cu sase trepte ce promite sa „invete” stilul de condus al soferului. Citroen nu a facut publice performantele noului model, dar acesta este cu 100 kg mai usor fata de generatia precedenta, ceea ce inseamna valori mai bune atat pentru demaraj si reprize cat si pentru consum.

Share

Leave a Reply

twelve − eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373